Op Weg naar Voka Open Bedrijvendag. Een voorbereiding waar we van houden

Op Weg naar Voka Open Bedrijvendag. Een voorbereiding waar we van houden

Het is met veel enthousiasme dat we jullie meenemen op onze reis door onze voorbereidingen voor de aankomende Voka Open Bedrijvendag op 1 oktober 2023. Als maatwerkbedrijf WEBO voelen we ons vereerd om deel te nemen aan dit prestigieuze evenement en kunnen we niet wachten om onze deuren open te gooien voor het brede publiek. In deze blog nemen we jullie mee achter de schermen. Er komt namelijk heel wat kijken bij het voorbereiden van zo’n groot evenement. 

Waarom nemen we deel aan Voka Open Bedrijvendag? 

Het besluit om deel te nemen aan Voka Open Bedrijvendag ging niet over één nacht ijs. Maar we zijn ervan overtuigd dat dit evenement de perfecte gelegenheid biedt om onze passie en toewijding voor sociale economie te delen. Ons doel is om onze doordachte werkmethoden, ons getalenteerd team en onze toekomstgerichte visie te presenteren aan een breed publiek. 

De Voorbereidingen in volle gang 

Sinds de beslissing om deel te nemen aan Voka Open Bedrijvendag zijn onze dagen goed gevuld.  

  • Rondleidingen ontwikkelen: We werken aan het creëren van een boeiende en vooral originele rondleiding door ons bedrijf. Deze zal de bezoekers de kans geven om onze productieprocessen van dichtbij te zien en te begrijpen. 
  • Interactieve activiteiten: Om de dag nog meer memorabel te maken, zijn we van plan om enkele interactieve activiteiten en demonstraties op te zetten. Hiermee kunnen bezoekers de handen uit de mouwen steken en onze dagdagelijkse werking zelf ervaren. 
  • Samenwerkingen: We hebben contact gezocht met lokale besturen, nationale partners en klanten om samen te werken tijdens het evenement. Dit zal een geweldige kans bieden om de banden te versterken. 

Ons Toegewijd team 

Geen van deze voorbereidingen zou mogelijk zijn zonder ons toegewijd team van medewerkers. Iedereen, van onze productiemedewerkers tot ons marketingteam, draagt bij aan het succes van de Voka Open Bedrijvendag. We hebben regelmatig vergaderingen en brainstormsessies om ervoor te zorgen dat alles vlekkeloos verloopt op de grote dag. 

Wat we verwachten 

Hoewel er nog veel werk te doen is, zijn we enthousiast over de mogelijkheden die Voka Open Bedrijvendag ons biedt. We hopen niet alleen onze bedrijfsactiviteiten te laten zien, maar ook om nieuwe contacten te leggen, de gemeenschap te inspireren en te leren van onze bezoekers. We kunnen niet wachten om jullie te verwelkomen op 01 oktober 2023 en om onze passie voor sociale economie met jullie te delen.  

Alle info over Voka Openbedrijvendag: Maatwerkbedrijf Webo | Open bedrijvendag  

Webo staat al jaren bekend als maatwerkbedrijf dat buiten-gewoon werk levert op vlak van: 

  • Verpakkingswerk 
  • Groenonderhoud 
  • Electromontage 
  • Enclavewerk  

Dankzij een hoge flexibiliteit en gedegen prijs-kwaliteitverhouding, heeft Webo partnerships met tal van bedrijven uit verschillende sectoren in de ruime regio van Mechelen. Ben je benieuwd wat Webo voor jou kunnen betekenen? Contacteer ons.

«
»