Onze Ambities voor Voka Open Bedrijvendag

Een Duurzame Impact Creëren: Onze Ambities voor Voka Open Bedrijvendag

Terwijl de klok tikt en we ons voorbereiden op onze deelname aan Voka Open Bedrijvendag, zijn we niet alleen opgewonden over de kans om ons bedrijf te presenteren, maar ook over de mogelijkheid om een duurzame impact te creëren. Als maatwerkbedrijf WEBO, geloven we sterk in de kracht van bedrijven om positieve veranderingen teweeg te brengen, en we zien dit evenement als een kans om dit te bewijzen. In deze blog delen we onze ambities en doelen voor de impact die we hopen te bereiken tijdens en na Voka Open Bedrijvendag. 

Onze Duurzaamheidsmissie 

Duurzaamheid zit diep geworteld in onze bedrijfscultuur. We zijn er trots op dat we niet alleen hoogwaardige producten en diensten leveren, maar ook ons steentje bijdragen aan een duurzamere wereld. Met onze deelname aan Voka Open Bedrijvendag willen we deze missie nog verder verspreiden en willen we inspirerend zijn voor onze bezoekers. 

Bewustwording creëren 

Een van onze belangrijkste doelen is om bewustwording te creëren bij onze bezoekers. We willen laten zien hoe we duurzaamheid in al onze bedrijfsprocessen integreren. Onze rondleidingen zullen de nadruk leggen op milieuvriendelijke initiatieven en innovaties die we hebben geïmplementeerd. 

Lokale Gemeenschap Betrokkenheid 

We geloven sterk in de kracht van samenwerking. Tijdens Voka Open Bedrijvendag zullen we niet alleen onze deuren openen voor het grote publiek. We zetten onze deuren ook open voor werkzoekenden en schoolverlaters die binnen de criteria van VDAB vallen. We hopen jonge geesten te inspireren en educatieve ervaringen te bieden die hen aanzetten tot nadenken over duurzaamheid. 

Netwerken en Samenwerken 

Een ander belangrijk aspect van onze deelname is om nieuwe zakelijke contacten te leggen en mogelijkheden voor samenwerking te verkennen. We willen partnerschappen aangaan met andere bedrijven die dezelfde duurzaamheidsdoelen delen en zo een grotere impact creëren. 

Een Duurzame Toekomst 

Onze inzet voor duurzaamheid eindigt niet bij Voka Open Bedrijvendag. We zijn van plan om de gesprekken en relaties die we tijdens het evenement aangaan voort te zetten. We streven ernaar om concrete stappen te zetten om onze bedrijfspraktijken steeds duurzamer te maken en onze gemeenschap te blijven ondersteunen. 

We nodigen jullie allemaal van harte uit om ons te bezoeken tijdens Voka Open Bedrijvendag en deel uit te maken van onze duurzaamheidsmissie. Samen kunnen we een positieve impact creëren en een betere toekomst bouwen voor ons allemaal. 

Alle info over Voka Openbedrijvendag: Maatwerkbedrijf Webo | Open bedrijvendag  

Webo staat al jaren bekend als maatwerkbedrijf dat buiten-gewoon werk levert op vlak van: 

  • Verpakkingswerk 
  • Groenonderhoud 
  • Electromontage 
  • Enclavewerk  

Dankzij een hoge flexibiliteit en gedegen prijs-kwaliteitverhouding, heeft Webo partnerships met tal van bedrijven uit verschillende sectoren in de ruime regio van Mechelen. Ben je benieuwd wat Webo voor jou kunnen betekenen? Contacteer ons.

«
»