Ontdek de Passie voor Maatwerk bij Webo tijdens Voka Open Bedrijvendag

Voka Open Bedrijvendag bij Webo. Op deze dag openen we met veel plezier onze deuren voor het publiek, om jou een exclusief kijkje achter de schermen te geven in ons maatwerkbedrijf. 

Kwaliteit en excellentie

Bij Webo geloven we sterk in de sociale missie van maatwerk. We zijn er trots op dat we een bedrijf zijn dat zich inzet voor inclusiviteit en het ondersteunen van mensen met verschillende achtergronden en capaciteiten. Onze gepassioneerde mensen vormen een diverse groep van getalenteerde individuen, elk met hun eigen unieke vaardigheden en talenten. Samen vormen we een hecht team dat streeft naar kwaliteit en excellentie in ons werk. 

Tijdens de Voka Open Bedrijvendag krijg je de gelegenheid om onze sociale economie in actie te zien. Je zal ontdekken hoe ons bedrijf een veilige en ondersteunende omgeving biedt waarin onze medewerkers kunnen groeien en bloeien. We koesteren hun talenten en moedigen hen aan om hun potentieel volledig te benutten.  

Innovatie

Maar onze deelname aan de Voka Open Bedrijvendag gaat verder dan alleen het laten zien van wat we kunnen. Het is een kans voor ons om de samenleving te laten zien dat sociale economie niet alleen waardevol is, maar ook kan schitteren in termen van kwaliteit en innovatie. We willen onze boodschap van inclusiviteit en sociale verantwoordelijkheid delen met de wereld, en de Voka Open Bedrijvendag biedt ons daarvoor een uitstekend podium. 

Deze dag draait om meer dan alleen het ontdekken van Webo; het gaat ook om het leren kennen van ons team en het delen van onze passie. We willen je uitnodigen om met ons in gesprek te gaan, vragen te stellen en meer te leren over hoe wij bijdragen aan een positieve verandering in onze gemeenschap. Jullie feedback is van onschatbare waarde en helpt ons om ons werk steeds verder te verbeteren. 

Bij Webo omarmen we ook duurzaamheid en verantwoordelijkheid voor het milieu. Tijdens de Voka Open Bedrijvendag willen we graag laten zien hoe we onze ecologische voetafdruk minimaliseren. Onze toewijding aan duurzaamheid is een integraal onderdeel van wie we zijn als maatwerkbedrijf. 

Wees welkom!

Kortom, de Voka Open Bedrijvendag bij Webo is een unieke gelegenheid om de kracht van sociale economie te ontdekken en te vieren. We hopen jullie te mogen verwelkomen op 01 oktober 2023 vanaf 10u zodat we samen een inspirerende dag kunnen beleven waarin maatwerk, inclusiviteit en duurzaamheid hand in hand gaan. 

Tot dan! 

Alle info over Voka Openbedrijvendag vind je hier.

Webo staat al jaren bekend als maatwerkbedrijf dat buiten-gewoon werk levert op vlak van: 

  • Verpakkingswerk 
  • Groenonderhoud 
  • Electromontage 
  • Enclavewerk  

Dankzij een hoge flexibiliteit en gedegen prijs-kwaliteitverhouding, heeft Webo partnerships met tal van bedrijven uit verschillende sectoren in de ruime regio van Mechelen. Ben je benieuwd wat Webo voor jou kunnen betekenen? Contacteer ons.

«
»