Het verhaal van Quirina bij Webo: Een reis van schoonmaak naar warme opleider

In een hartelijk interview deelt Quirina haar inspirerende reis bij Maatwerkbedrijf WEBO, een traject dat begon in de schoonmaakafdeling en haar uiteindelijk leidde naar een rol als warme opleider en steunpilaar voor haar collega’s. Haar verhaal is een prachtig voorbeeld van toewijding, veerkracht en het belang van een hechte gemeenschap binnen de werkomgeving. 

Een verrassende start: van schoonmaak naar elektro 

Na haar aanvankelijke betrokkenheid bij de schoonmaak, voelde Quirina de drang naar meer uren en nieuwe ervaringen. Dit leidde haar door de verschillende afdelingen van Webo, van elektro tot verpakking, waar ze haar veelzijdigheid en aanpassingsvermogen kon laten zien. Uiteindelijk vond ze haar weg terug naar de schoonmaak, waar ze haar roeping ontdekte als warme opleider en steunpilaar voor haar collega’s. 

Een hechte ploeg 

In het kleine, hechte team van de WEBO-schoonmaakploeg, vond Quirina een tweede thuis. De band die ze met haar collega’s heeft opgebouwd, gaat verder dan alleen werkrelaties. Ze delen niet alleen taken, maar ook vreugde, verdriet en onderlinge steun. Voor Quirina is het werken in zo’n hechte ploeg één van de meest waardevolle aspecten van haar baan. 

Door haar natuurlijke behulpzaamheid en empathie staat Quirina bekend als iemand die altijd klaarstaat voor anderen. Deze eigenschappen, die ze van jongs af aan heeft ontwikkeld, maken haar niet alleen tot een waardevolle collega, maar ook tot een gewaardeerde vriendin en mentor binnen Webo. 

De WEBO-ervaring: gemoedelijkheid en kleinschaligheid 

Wat WEBO onderscheidt van andere bedrijven in de sector is de gemoedelijke sfeer en kleinschaligheid. Hier is iedereen meer dan alleen een collega; iedereen is een deel van een hechte gemeenschap die elkaar ondersteunt en inspireert. Voor Quirina is deze warme bedrijfscultuur één van de redenen waarom ze elke dag met plezier naar haar werk gaat. 

Groei en nieuwe kansen 

Een van Quirina ’s grootste bronnen van trots is haar vermogen om anderen te helpen groeien en zich te ontwikkelen in hun functie. Als ervaren opleider binnen het schoonmaakteam heeft ze meerdere collega’s begeleid en ondersteund bij het verbeteren van hun vaardigheden en prestaties. Daarnaast omarmt Quirina graag nieuwe uitdagingen, zoals het leren omgaan met nieuwe producten en technologieën, wat haar werk interessant en stimulerend houdt. 

 

“ik wil iedereen van de directie bedanken voor al die lovende woorden die ik hier en daar krijg. En voor alle kansen dat ik hier allemaal krijg. Dat doet mij wel deugd. Dat is zo mooi.”

 

Thuiskomen na een dag werk 

Na een intensieve werkdag vindt Quirina ontspanning in eenvoudige genoegens, zoals fietsen, wandelen in de natuur en tijd doorbrengen met vrienden en familie. Het vinden van een gezonde balans tussen werk en privé is voor haar essentieel om zowel professioneel als persoonlijk te gedijen. 

Met haar warme persoonlijkheid, toewijding en positieve instelling zal Quirina blijven bijdragen aan het succes en de gemeenschapsgeest van Maatwerkbedrijf WEBO. Haar verhaal is niet alleen een bron van inspiratie voor haar collega’s, maar ook een herinnering aan de waarde van empathie, behulpzaamheid en gemeenschapszin binnen de werkomgeving.  

Dank je wel Quirina! 

 

Maatwerkbedrijf WEBO staat al jaren bekend als maatwerkbedrijf dat buiten-gewoon werk levert op vlak van: 

  • Verpakkingswerk 
  • Groenonderhoud 
  • Electromontage 
  • Enclavewerk  

Dankzij een hoge flexibiliteit en gedegen prijs-kwaliteitverhouding, heeft WEBO partnerships met tal van bedrijven uit verschillende sectoren in de ruime regio van Mechelen. Ben je benieuwd wat WEBO voor jou kunnen betekenen? Contacteer ons.

«
»