WEBO als toeleverancier van Van Hool: een verhaal van aanpassing en veerkracht

De laatste weken was er veel aandacht in het nieuws voor busbouwer Van Hool. Als Maatwerkbedrijf WEBO waren wij een van de toeleveranciers en worden we geconfronteerd met de uitdagingen die deze gebeurtenis met zich meebrengt. 

De aankondiging van de overname van Van Hool, heeft een golf van bezorgdheid en onzekerheid veroorzaakt in de maaksector. Als toeleverancier waren we ‘gewend’ aan een stabiele stroom van opdrachten. De plotselinge stopzetting van deze samenwerking heeft ons gedwongen om snel te reageren, onze bedrijfsstrategieën te heroverwegen en ons aan te passen aan de nieuwe realiteit van de markt.

Een van de eerste stappen die we dus hebben genomen, is het diversifiëren van onze klantenbasis. We gaan actief op zoek naar nieuwe samenwerkingsmogelijkheden binnen verschillende sectoren om onze veerkracht te vergroten. Alle ideeën en opportuniteiten zijn ontzettend welkom, houdt oren en ogen zeker open! 

Daarnaast hebben we ook geïnvesteerd in nieuwe, kleine machines, zoals een etiketteermachine, om onze efficiëntie te verhogen en onze concurrentiepositie te versterken. Door te blijven innoveren en ons aan te passen aan de veranderende eisen van de markt, willen we ons bedrijf positioneren voor groei en succes, zelfs te midden van deze uitdagende omstandigheden. 

Maar misschien wel het belangrijkste aspect van onze respons op de gedeeltelijke sluiting van Van Hool is onze focus op het welzijn van onze maatwerkers. We begrijpen dat deze periode van onzekerheid en verandering stressvol kan zijn. Daarom engageren we ons nog meer dan anders tot open communicatie, transparantie en ondersteuning.  

De wijzigingen bij onze klant Van Hool, zorgen zonder twijfel voor de nodige uitdagingen voor Maatwerkbedrijf WEBO. Maar, we kiezen ervoor om deze uitdagingen te benaderen met een positieve mindset en een vastberadenheid om te slagen. We geloven dat deze periode van verandering ook kansen met zich meebrengt. We houden vast aan onze kernwaarden van flexibiliteit, veerkracht en toewijding en we zijn ervan overtuigd dat we de uitdagingen die voor ons liggen, kunnen overwinnen en een superfijne en bloeiende toekomst kunnen creëren. 

 

Maatwerkbedrijf WEBO staat al jaren bekend als maatwerkbedrijf dat buiten-gewoon werk levert op vlak van: 

  • Verpakkingswerk 
  • Groenonderhoud 
  • Electromontage 
  • Enclavewerk  

Dankzij een hoge flexibiliteit en gedegen prijs-kwaliteitverhouding, heeft WEBO partnerships met tal van bedrijven uit verschillende sectoren in de ruime regio van Mechelen. Ben je benieuwd wat WEBO voor jou kunnen betekenen? Contacteer ons.

«