steven bij Webo

Meet Steven, onze WEBO Magazijnier

We hadden het plezier en genoegen om magazijnier Steven voor onze microfoon te hebben voor een interview. Hij neemt ons met enorm veel liefde mee in zijn (indrukwekkend lang) WEBO-avontuur.

Jij werkt hier op de Webo, wat doe jij hier?

Ik doe magazijn hier. Ik heb vroeger vijf jaar op de afdeling elektromontage gewerkt. Dat was nog toen we in het oude gebouw werkten, voor 2018. Ik ben bij WEBO beginnen werken in 1996.

Dat is super lang! Bijna een jubileum!

Ja, dat klopt, ik heb hier gesolliciteerd met mijn grootvader erbij. Ik had normaal gezien werk gehad bij een houtzagerij. Maar dat was een tussentijdse oplossing en uiteindelijk werd er iemand anders aangenomen. Toen zei mijn grootvader: ‘kom, we gaan bij WEBO Borgerstein solliciteren’.

Toen ben ik hier binnen gestapt en een jaar later, in 1996, was alles definitief in orde en kon ik bij WEBO Borgerstein beginnen. Dat was echt een zalig moment.

Ik ben dus bij de afdeling Electro montage begonnen, met Patrick als mijn allereerste monitor. Ik soldeerde printplaten en ik keek na of alles proper gesoldeerd was.

Op een gegeven moment ging er iemand weg in het magazijn en hebben ze mij gevraagd of ik niet wilde werken in het magazijn. Dat wilde ik wel, maar ik had wel 1 ding dat ik zeker moest weten: ik ken namelijk geen Engels of Frans. Maar dat was geen probleem zeiden ze en dus zei ik ‘ja’.

Ik ben in dat avontuur gestapt en werk nu al 18 jaar in het magazijn. Dat is lang he (trots)

Dus jij houdt bij wat er allemaal binnen komt en buiten gaat bij de WEBO?

Ja, maar in het begin was dat niet op punt gesteld. Ik had eerst, twee verschillende bazen en daarna even geen baas meer. Maar ik heb toen wel heel veel hulp gekregen van Mark en Johan.

Ik doe het magazijn liever dan Elektromontage. Het is helemaal anders, want als je binnen staat, kan je niet eens naar buiten en dat kan ik nu wel al eens. Ik doe mijn werk heel graag.

Ik kom met veel mensen in contact. Ik vind dat heel fijn. Veel chauffeurs spreken mij aan en dan moet ik toch wel weten wat ik moet antwoorden. Eigenlijk moet ik als magazijnier het volledige reilen en zeilen kennen van onze WEBO. Ik weet uit mijn hoofd waar alles staat. En als ik op vakantie ben geweest, en er is 1 ding verplaatst, dan kan ik je zeggen wat dat ene ding is. (lacht)

En wie is Steven in de vrije tijd?

Ik fiets graag, ik wandel graag. En ik doe petanque elke zondag. In clubverband, ja, dat is echt cool. Dat is binnen en ik doe dat samen met mijn vriendin. Dat is van twee tot vijf. En woensdagavond ook. En ik ga soms graag naar de cinema.

En de WEBO?

Dit is mijn eerste werk. Ik heb nooit ergens anders gewerkt. Ik kan hier thuiskomen. Ik denk dat ik heel mijn carrière hier zal doen. Ik heb hier ook mijn vriendin leren kennen en daarom ga ik zeker hier blijven. Ik kijk ook uit naar het moment dat er iets meer technologie zal zijn. Het is heel fijn dat je elke dag met je handen kan werken, maar ik denk dat technologie ons ook kan beter maken. Ik ben graag op de WEBO.

 

Maatwerkbedrijf WEBO staat al jaren bekend als maatwerkbedrijf dat buiten-gewoon werk levert op vlak van: 

  • Verpakkingswerk 
  • Groenonderhoud 
  • Electromontage 
  • Enclavewerk  

Dankzij een hoge flexibiliteit en gedegen prijs-kwaliteitverhouding, heeft WEBO partnerships met tal van bedrijven uit verschillende sectoren in de ruime regio van Mechelen. Ben je benieuwd wat WEBO voor jou kunnen betekenen? Contacteer ons.

«
»