Maatwerkbedrijf WEBO: toewijding aan duurzaamheid en klanttevredenheid in 2024 

Toewijding aan werk, duurzaamheid en klanttevredenheid in 2024! In een boeiend gesprek met Wim Belmans, de gedreven directeur van maatwerkbedrijf WEBO, werpen we een blik op de veelbelovende plannen en strategische doelen die het bedrijf heeft gesteld voor 2024. Met de nadruk op tewerkstelling, lokale verankering, technologische vooruitgang, klanttevredenheid en duurzaamheid, deelt Wim zijn inzichten in hoe Maatwerkbedrijf WEBO haar missie wil voortzetten en zelfs versterken. 

Maximale tewerkstelling en lokale partnerschappen  

Wim begint het gesprek met een straight forward pleidooi voor het belang van tewerkstelling. “Ons doel is duidelijk: meer mensen die moeilijk tewerkgesteld geraken, een job bieden,” benadrukt hij. Bij Maatwerkbedrijf WEBO is het streven naar maximale tewerkstelling een diepgeworteld doel. Als lokale partner streeft Maatwerkbedrijf WEBO ernaar een vertrouwde naam te worden voor bedrijven en organisaties in de regio. In de afdeling elektromontage ligt de focus bijvoorbeeld op bordenbouw, de fabricage van kabelbomen en kleine montagewerken. Bovendien zet Maatwerkbedrijf WEBO zich in voor projecten die de levensduur van materialen en producten verlengen, waardoor een duurzame impact wordt gecreëerd. 

Innovatie in technologie voor betrokkenheid van maatwerkers  

Op de vraag naar technologische ontwikkelingen wijst Wim enthousiast op het nieuwe ERP-systeem dat in de pipeline zit. “We willen dat maatwerkers actief kunnen deelnemen aan het productieproces,” zegt hij. Dit systeem stelt maatwerkers in staat om actief de productie op te volgen, orders af te boeken en de magazijnvoorraad te bekijken. Deze digitale ontwikkeling helpt bij de digitale weerbaarheid van maatwerkers, waardoor ze een integraal onderdeel worden van het productieproces en digitale betrokkenheid een sleutelrol wordt in de toekomst van Maatwerkbedrijf WEBO. 

Klanttevredenheid als drijvende kracht 

Welzijn van onze medewerkers gaat hand in hand met klanttevredenheid,” verklaart Wim. Voor Maatwerkbedrijf WEBO is klanttevredenheid niet alleen een doel, maar een topprioriteit. Het meten van klanttevredenheid is een jaarlijks ritueel, waarbij feedback van klanten wordt gebruikt om bij te sturen waar nodig en strategieën aan te passen om aan de verwachtingen van klanten te voldoen. Maatwerkbedrijf WEBO erkent dat het welzijn van medewerkers én tevreden klanten hand in hand gaan. Deze benadering vormt de kern van de bedrijfsfilosofie. 

Duurzaamheid als leidend principe  

Bij Maatwerkbedrijf WEBO is duurzaamheid meer dan alleen milieubewust omgaan met grondstoffen en energie. Het bedrijf trekt duurzaamheid breder en integreert het in personeels- en klantenrelaties. Wim sluit het interview af met een realistische reflectie op duurzaamheid binnen Maatwerkbedrijf WEBO. “Het gaat niet alleen om grondstoffen en energie, maar ook om onze relaties, met zowel onze medewerkers als onze klanten“. 

Toewijding aan duurzaamheid en klanttevredenheid in 2024!

Maatwerkbedrijf WEBO schetst een inspirerend toekomstbeeld waarin alles hand in hand gaat. Met een gedrevenheid voor een inclusieve werkplek en een duurzame bedrijfsvoering, is Maatwerkbedrijf WEBO niet alleen een werkgever, maar ook een hoeksteen van positieve verandering in de regio. 

Maatwerkbedrijf WEBO staat al jaren bekend als maatwerkbedrijf dat buiten-gewoon werk levert op vlak van: 

  • Verpakkingswerk 
  • Groenonderhoud 
  • Electromontage 
  • Enclavewerk  

Dankzij een hoge flexibiliteit en gedegen prijs-kwaliteitverhouding, heeft WEBO partnerships met tal van bedrijven uit verschillende sectoren in de ruime regio van Mechelen. Ben je benieuwd wat WEBO voor jou kunnen betekenen? Contacteer ons.

«
»