Brouwerij Bosteels

Joaquin Christiaens

“Bier is al lang meer dan een flesje alleen. Brouwerij Bosteels biedt giftpacks aan in verschillende maten en gewichten. Doordat brouwerij Bosteels nooit in hokjes denkt is maatwerk voor onze brouwerij meer dan ooit belangrijk! WEBO biedt de oplossing! Sinds jaar en dag is WEBO partner van Brouwerij Bosteels. Ze bieden ons – bijna letterlijk – mensen op maat.
Hun team staat elke dag, vol enthousiasme, klaar. Hun flexibiliteit en perfectionisme zorgt ervoor dat problemen snel aangekaart worden. Dit zorgt voor een wederzijdse vertrouwensband. We zijn zo geëvolueerd dat de mensen van WEBO zelfs meedenken over nieuwe verpakkingsmaterialen! Onze brouwerij kan met een gerust hart de verpakkingen overlaten zodat wij ons kunnen focussen op kerntaken zoals veiligheid en een comfortabele werkvloer. Zo wordt de band met WEBO elke dag nóg iets beter!”

Brouwerij Bosteels

Oplossing Webo

Nood aan een efficiënte verpakkingsmethodiek? Plannen voor een promopack of een andere luxe verpakking? Zoek niet verder, bij WEBO ben je aan het goede adres. Ons professioneel verpakkingsteam staat klaar om je product op maat en naar wens in te pakken. Onze andere werkzaamheden:

Waarmee kunnen we je helpen ?